Heusinkveld käsijarru V2

(1 tuotearvio)

281.45 (281.45 alv 0 %)

 

Ralli, rallicross, drifting - mitä sitten ajatkin, käsijarru tuo ajamiseen lisätarkkuutta ja tunnelmaa

 

Heusinkveld V2 Sim Handbrake on laajasti säädettävä käsijarru, jossa käytetään load cellia (voima-anturi) signaalin mittaamiseen. Laaja säädettävyys jolla saat tuntumasta sellaisen kuin haluat. SmartControl sovelluksella voit määrittää vastekäyrän haluamaksesi. Monipuolinen ja laadukas käsijarru.

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HEU-HBR-V2 Osasto:

Kuvaus

Suunnittelu

Kaikki rakenteen osat ovat CNC-laser-leikattua terästä joko lasikuulapuhalluksella tai jauhemaalauksella viimeisteltynä. Rakenne on tukeva ja kestävä. Edeltävään versioon verrattuna V2 on säilyttänyt edeltäjänsä mitat, mutta pystyy kuitenkin käsittelemään suurempaa voimaa ja tekee sen kompaktimmalla kiinnityspinta-alalla. Tämä tekee asentamisesta helpompaa.

 

Kiinnitystarvikkeet

Mukana toimitetaan valikoima pultteja ja t-muttereita, jotka mahdollistavat kiinnittämisen useimpiin alumiiniprofiilirigeihin sovitinlevyn avulla.

Koska markkinoilla on laaja valikoima erilaisia rigejä, emme voi taata että mukana toimitettavat kiinnitystarvikkeet mahdollistavat kiinnittämisen kaikkiin niistä. Jos esimerkiksi asennat käsijarrun (metalli)levyyn, sinun on hankittava sopivan pituiset pultit ja mutterit asennuksen suorittamiseksi.

 

Säädettävyys

Laaja valikoima mekaanisia säätöjä

2-vaiheinen jousijärjestelmä tuottaa vastuksen vivusta vedettäessä. Alkuperäinen metallinen kierrejousi simuloi jarrupalan ja levyn välistä 'tyhjää aluetta' ja/tai käsijarrun vaijerin löysyyttä. Jousen liike ja esijännitys on säädettävissä. Voit myös halutessasi poistaa esijännitysjousen kokonaan.

Voimavaste aikaansaadaan elastomeereillä, jotka tuottavat progressiivisen tuntuman. Mukana on yhteensä 3 elastomeeria: pehmeä, keskikova ja kova, joista voit valita mieleisesi.

 

Sensorit ja signaali

Maksimivoima jolle käsijarru voidaan kalibroida, on 22kg. Voiman mittaus on lineaarinen. SmartControl -ohjelmiston voit määrittää vasteesta myös epälineaarisen.

Elektroniikka on integroitu rakenteeseen ja se on läpäissyt EMC-vaatimustenmukaisuustestin taaten vakaan signaalin. Mukana toimitetaan USB-kaapeli Windows PC liittämistä varten.

 

Kalibrointi

Käsijarru on esikalibroitu ja sitä voidaan käyttää plug & play -laitteena ilman erillistä kalibrointia käyttäjän toimesta. Kaikki SmartControlin säädöt voidaan tehdä ilman, että käsijarrua tarvitsee kalibroida uudelleen.

Jos kalibrointi täytyy tehdä esimerkiksi mekaanisten säätöjen muuttamisen jälkeen, voit käyttää SmartControlista löytyvää ohjattua kalibrointitoimintoa.

1 arvio tuotteelle Heusinkveld Hand Brake V2

 1. Make73 (varmistettu kirjoittaja)

  My Fanatec handbrake (hall sensor and elastomer modded) broken and had to get new one.
  Quality of Fanatec was pretty bad, specially axle of it.

  New HE is pretty high price but I think it´s worth it.
  It´s totally from different planet than Fanatec.
  I took spring off and placed two hard rubbers, hydraulic feeling is just great!
  Adjusted 18kg force at Heusinkveld software and now it´s like real handbrake, easy to dose just right amount of force.

  Improved rally driving a lot!

  Thanks to Juhani for super fast delivery 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *